Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehet valami baja a szememnek?

Lehet valami baja a szememnek?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy nem vettem észre és beraktam mindkét szemembe a kontaktlencsém, csak hogy elvolt szakadva mind a kettő...de szerencsére itthon voltam végig, így kb fél óra után ki is vettem. Ugye nem károsodott ettől a szemem?

Orvoshoz nem tudok most menni, mivel ünnepek...De szerintem később se nagyon tudok...

2009. dec. 26. 11:43
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és nagyon látható szakadások voltak... nem tudom hogy nem vettem észre
2009. dec. 26. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ettől nem nagyon lehet baja a szemednek, bár nem tudom, hogy fizikai sérülésre gondoltál, vagy valami optikai károsodásra, de szerintem egyiknek sincs túl nagy esélye. Ja, és vedd figyelembe, hogy laikus vagyok, nem szemész, vagy valami ilyesmi. Egyébként meg ha fáj és nem múlik, akkor mindenképp fordulj orvoshoz, ügyelet biztos van, akárhol is vagy. Igaz, ott csökkentett lehetőségek állnak rendelkezésre, de valamit biztos tudnak mondani.
2009. dec. 26. 11:55
 3/4 A kérdező kommentje:

hát most nincs benne a lencse, de semmi baja a szememnek

köszi a válaszod, kicsit megnyugodtam

2009. dec. 26. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem leírni, hogy azért mihamarabb kérd ki szakorvos véleményét is, mert az a biztos - vagy legalábbis biztosabb, mint hogy én vagy más hozzá nem értők itt találgatunk. Ha mást nem, legalább annyit tegyél meg, hogy betelefonálsz egy szakrendelésre - az is jobb, mint a semmi, ha már vélhetőleg nincs módod személyes megjelenésre -, és megkérdezed, hogy nekik mi a meglátásuk.
2009. dec. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!