Hogyan zajlik a pupillatágítás?
És mennyi ideig tart?
Mert nekem a doki azt mondta, hogy nagyjából 1,5 óra. Tényleg ennyi lenne (én sokallom)? Vagy akkor mást is csinál?
És miután kitágították, mivel nézik meg?
Bocsi a sok kérdésért, de mióta az eszemet tudom, azóta szemüveges vagyok, de eddig még egyetlen doki sem mondta, hogy kellene pupillatágítás.
Ha azt mondta, akkor biztos annyi. Nekem már rég volt, nem nagyon emlékszem, de azt hiszem elég sokáig tart. Kísérővel menj, nehogy nekimenj valaminek. :D
Fájdalmas vizsgálatot nem fog végezni.
Azt,hogy miket fog csinálni attól függ, miért kell kivizsgálni. Ha panasz van, akkor lehet megnézi réslámpával, nincs-e idegen test, vagy könnyfilm szakadás. Ha csak általános ellenőrzés, valószínűleg csak belenéz egészen mélyre, hogy minden ok-e. Esetleg ami kellemetlen, az a szemnyomás vizsgálat,de a szem fáj, ezzel kizárhatja a zöldhályog lehetőségét, ha az volt a panasz. De fájdalmas nem lesz semmi,nyugi.
Köszi a válaszokat!
De azért tudok majd fizetni és haza tudok majd menni tömegközlekedéssel? :D
És ilyen igazolást automatikusan adnak, hogy nem tudok tanulni másnapra, vagy kérnem kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!