Ha az optikus azt mondja nekem, hogy ez a szemüveg jól áll akkor az tényleg úgy van?
Figyelt kérdés
ma csináltattam szemüveget és elég nehéz volt a választás, végül sikerült választani az optikus segitségével, akkor tényleg jol fog állni? Mert nekem ehez nincs szemem h ezt megállapitsam, lehet kár volt egyedül menni? Mondjuk sztem se rosz de nekem ehez tényleg nincs szemem.2014. ápr. 15. 12:38
1/6 anonim válasza:
Nem volt ott egy tükör, hogy belenézz?
2/6 anonim válasza:
Ő (elvileg) abból él, hogy a vevő visszamegy hozzá. Miért? Mert elégedett volt. Ízlésbeli eltérések lehetnek, de neki van gyakorlata abban, hogy kinek milyen keret illik az ábrázatához, s az adott lencse melyik keretbe illeszthető bele megfelelően.
3/6 anonim válasza:
Valamennyire érdekelt abban, hogy jót ajánljon, hogy másnak is reklámozd a helyet, vagy visszamenj a következő szemüvegedért. Jobban jár, mintha rád sózna valami gagyit, te meg elterjesztnéd, hogy "oda ne menj, ilyen gagyit kaptam tőlük".
4/6 anonim válasza:
Én mindig azt mondtam,hogy nekem nem áll jól a szemüveg (14évesen kaptam először), 24évesen elmetem megcsináltatni, az optikus segített a választásban, és egy nagyon jót sikerült kiválasztani, mindenki dícséri, és komolyan mondom jobban nézek ki szemüveggel mint anélkül :)
5/6 anonim válasza:
Nekem is ők szoktak segíteni, hogy melyik fajta áll jobban.
6/6 anonim válasza:
ha az optikus-nő és aztomdja hogy jól áll közben a melleit simogtja,és kigombolja bluzát,felhuzza a szoknyáját aztán ameg ujjazza magát akkor lehet hogy nem hazudik.
Amennyiben egy férfi optikus is hasonló viselkedést tanusit (értsd:maszturbálni készül) akkor ő sem hazudik.
de úgy álltalában nem szoktak,mert nem érdekük,úgyanis ha kiderül,hogy kamuzik nem leszel visszajáró páciens.sajan a szemüveges baj mindig vissza jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!