Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Problémás a szemem? (kép)

Problémás a szemem? (kép)

Figyelt kérdés

Elég sok rajta az ér,gondolom azért mert szinte minden nap gépezek néhány órát.Ráadásul a fényre is elég érzékeny,ha eléggé süt a nap akkor össze kell húznom a szemem.Meg ha mondjuk szél van,akkor még könnyezni is szokott.Szemüveget nem hordok,mert szerintem még elég élesen látok(bár az utóbbi pár évben érezhetően romlott a látásom)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 11. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, ez teljesen normális, de ha érzékeny és sokat könnyezik, akkor vegyél visine szemcseppet, nagyon jó, nyugtat és érösszehúzó hatása van. Én is használom ha sokat ülök gép előtt. Picit borsos az ára ahhoz képest hogy pici, de sokáig elég :)
2014. ápr. 11. 15:06
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi,nem nagyon érdekel az ár ha ilyenről van szó :)
2014. ápr. 11. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindent csak Visine classicot ne.Érösszehúzó hatása van, ezért fehérebb tőle a szem.Mivel írod, hogy fényérzékeny a szemed,ettől csak rosszabb lesz.Hozzá szokhat a szemed.A szemészek nagyon ellenzik ezt a szemcseppet.Én inkább a Refresh műkönnyet javaslom.
2014. ápr. 11. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is írtam hogy érösszehúzó...a műkönny is jó, de az csak egy dologra. A visine több problémát orvosol, én évekig használtam napi szinten, mert gép előtt dolgoztam. Nem szoktam hozzá, a látásom sem romlott.
2014. ápr. 11. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 11. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!