Javult valakinek a látása?
Figyelt kérdés
Engemet kiskoromban műtöttek kancsaltság miatt és azóta minden évben új lencsét kellett vennem.Mindig rosszabbult a látásom.Most minden évben egész életemen át vegyek új lencsét?Egyre vastagabb a lencsék.22 éve mindig új lencse kellet,mert romlott a látásom és egyszer sem javult.Nem mondják meg sohasem,hogy javulni fog e.Van akinek javult egyáltalán a látása?Van egyáltalán olyan szemüveges akinek javult a látása?Ha igen mit csinált,mitől javult?2014. márc. 23. 19:26
1/6 x y z 1994 válasza:
Nekem javult, igaz nem sokat, de javult :) Első szemüvegem 1es volt, aztán javult 0.5-re. Nem csináltam semmi különöset, csak hordtam, és kevesebb számítógép, tv. Nyáron szigorúan napszemüveg, és este "szemtorna".
2/6 A kérdező kommentje:
számomra az is sok javulás.így tovább.
2014. ápr. 5. 01:23
3/6 anonim válasza:
Nekem is folyamatosan romlott, és aztán kiderült hogy szürkehályogom is van. 21 évesen műtötték, azóta viszonylag jó. Én se hallottam még senkiről aki szemüveges volt, és teljesen megjavult neki. Nekem egyszer javult fél dioptriát, aztán megint elromlott :D
4/6 A kérdező kommentje:
Én ismerek olyat aki eldobta a szemüvegét és kitűnően lát,de én ezt nem mertem még most sem.Másoktól hallottam már hogy valakinek javúlt a látása,de nem láttam személyesen,nem hiszem el ezt.
2014. ápr. 9. 09:36
5/6 A kérdező kommentje:
Ha így látok kommenteket jobban elhiszem ha valakinek tényleg javúlt alátása.
2014. ápr. 9. 09:37
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Pedig hidd el. Nekem +2 es volt a szemüvegem, és egyszer elkerültem szemorvoshoz, aki megállapította, hogy szürkehályogom is van. Megműtötte mindkét szememet, azóta tökéletes a látásom, szemüveget sem hordok. Pedig már elmultam 70....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!