Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen vékonyítású szemüveget...

Milyen vékonyítású szemüveget kellene vennem?

Figyelt kérdés

A szemem össztörője -4,5 (-4Sph, -0,5Dcyl). Keret nélküli szemüveget szeretnék venni, mert nagyon tetszik, de a dioptriám miatt kicsit tartanék tőle.

Ugye van több féle vékonyítás létezik. Szerintetek milyen vékonyítású lencsét kellene vennem?

Gondoltam még esetleg körbekeretes szemüvegre a dioptria miatt. Az lenne a lényeg, hogy ne legyen a szárán felirat, meg az, hogy vékony legyen, és fekete. Sajnos a mostani divatos szemüvegeken ezek nem valósulnak meg. Az a legszebb mostanában, ha egy szemüveg nagyon vastag keretű, és nagy felirat van rajta, emellett valami szar színe van.

Sajnos nehezen lehet venni normálisakat jó áron.

Szerintetek nagyon vastag lenne a szemüvegem, ha a vékonyítása 1,6-os lenne csak? Nem nagyon tudom megengedni magamnak a nagyobb törésmutatójú lencsét, de azért valamiféle esztétikát mégiscsak szeretnék. Ráadásul vidéki is vagyok, szóval ritkán járok csak Pestre.

Köszönöm előre is.

2014. márc. 20. 19:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!