Mennyi normális első szemüvegnél az enyhe hányinger+fejfájás?
Ma készült el az első szemüvegem. -0,50
Utcán semmi gondom nem volt vele, nagyjából fél-háromnegyed órát viseltem. Semmi bajom nem volt.
Itthon megnéztünk egy kb 20 perces filmet, nagyjából fél-háromnegyed órát volt rajtam itt is, végig csak tévézéshez. Az elején néhány percig fájt a fejem, de aztán elmúlt. Úgy érzem, elfáradt kicsit a szemem, és nagyon nagyon nagyon enyhe hányingert éreztem, meg még picit mindig.
Ez mennyire normális? Idővel elmúlik?
Sokaknál előfordul, hogy a szem még nem alkalmazkodott az új körülményekhez ezért előfordul szédülés ritkábban fejfájás hányinger. De ez igen ritka. Nekem pár évente egy kicsit romlik a szemem és az új szemüveggel eleinte egy kicsit belibben megszédül a fejem.
De 0,50-es dioptria nem olyan vészes lehet így elsőre neked még erős. Pár óráig esetleg pár napig tart de utána én vissza mennék a dokihoz mert lehet nem ettől van.
Egyébként kényelmes a szára nem szorít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!