Kontaktlencsétől hányinger, fejfájás?
Én lassan egy éve vagyok kontaktlencsés, bár mostanában meggyűlik a bajom vele (kötőhártya gyulladásom volt) valószínűleg nem tisztítottam meg elég alaposan.
Nos a kérdésedre is válaszoljak. Tisztán emlékszem, mikor felraktam legelőször a próbalencséket egyrészt újjászülettem, másrészt az első 10 percben hányingerem lett és szédültem, le kellett, hogy üljek.
De pár perccel később elmúlt mind a két kellemetlenség és azóta majdnem tökéletes.
Hosszútávon szerintem nem normális ha szédülsz és hányingered van tőle. Lehet erős a dioptria, tudod. gyengébb kell kontaktlencsében, mint a szemed dioptriája.
Szimplán fejfájás akkor keletkezhet a lencsétől ha egy napon belül túl sokat hordod, mondjuk 12-16 órát is bent van. Akkor nekem is előfordult, hogy estére már a fejem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!