Néha groteszk minták úsznak át a jobb szememen. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Már egészen kicsi koromtól így van ez, nem is foglalkoztam vele, azt hittem normális. Aztán egy orvosos sorozatot néztem és ott az orvos kérdezte a betegét, hogy szokott-e a szeme előtt elúszni egy minta vagy folt, mert hogy az nagy gond lenne. Picit megijedtem, nem tudom mit csináljak vele.
Szemüveget hordok már jó pár éve.
Mi lehet a gond? Tényleg nagy a baj?
2014. márc. 15. 12:47
1/1 anonim válasza:
Nem feltétlenül gond. Ezek ilyen rostok a szemedben. Ha hirtelen beúsznak, akkor erről van szó. Ha felnézel az égre vagy a falra és ilyen hálót látsz, akkor az pedig a szem szerkezete, nem mindenki látja. Én látom, ez nem baj. Akkor van gáz tudtommal, ha hirtelen megnövekszik ezeknek a beuszó rostoknak a száma, mert akkor leválhat a retinád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!