Ismertek olyan embert, akinek a szemében anyajegy van?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 14:46
1/10 anonim válasza:
szemben anyajegy, ami ugye bőrelváltozás ... aha
2/10 A kérdező kommentje:
igen, szemben anyajegy.....aha.
kisfiamat 3 havonta kell a szemészhez visszavinni, mert ANYAJEGY VAN a szemének a kék színű részében.
sajnos melanomává is alakulhat, ezért is kérdeztem, hogy van -e valakinek még ilyen elváltozása.
2014. márc. 4. 15:14
5/10 anonim válasza:
Tényleg van ilyen, kedves első, nézz utána.
6/10 anonim válasza:
utánanéztem, visszavonom a gúnyolódásom
(1-es vagyok)
7/10 anonim válasza:
a barátomnak van a szemébe (csak neki barna szeme van)
babakora óta megvan, de nem rákosodott el. Először pár hónaponta, aztán évente ellenőrízteti, azt mondták ha lát változást, menjen el. Eddig nem volt vele gond, de ha nőne és nyomná a dolgokat, akkor elvileg lézeresen meg tudják műteni neki.
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. köszönöm, ez biztató! és mekkora van benne? kisfiam 1 éves és 2mm környéki, elég nagynak tűnik nekem. egy csík kifele a fehérje széléig a feketétől.
2014. márc. 5. 07:57
9/10 A kérdező kommentje:
és nyáron napszemüveget hord vagy semmi plusz védelem?
2014. márc. 5. 07:58
10/10 anonim válasza:
de, nyáron sapi + napszemüveg
neki is olyan 2mm körüli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!