Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ismertek olyan optikust, aki...

Ismertek olyan optikust, aki belecsiszolja a lencsét a keretbe és nem kell újat venni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Már hány optikusnál kérdezted? Szerintem bőven akad.
2013. okt. 14. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Az enyémet eddig szinte mindig megcsinálták. Vannak esetek amikor nem tudják megoldani de szerintem ha jó állapotban van a keret akkor nem lehet technikai akadálya. Az más kérdés, hogy bőven jobban jár a látszerész ha mindig új keretet is veszel :S
2013. okt. 14. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már 3 helyen is csináltattam szemüveget és mendhol elfogadták a régi keretet.
2013. okt. 14. 08:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Én idáig ahány helyen voltam (Budapest), mindenhol csak új keretbe akarták beletenni a lencsét. Ez azért is bosszantó, mert már több igen drága keretem is van és nem tudom "újrahasznosítani" őket. Sőt, ahol utoljára csináltattam a szemüvegemet ott azt mondták, nyugodtan vegyek drágább keretet, mert ha majd változtatni kell a lencsén átcsiszolják, persze, ha nem lesz túl nagy az eltérés. 2 év után visszamentem ... és nagy szemekkel közölték, hogy ezt a technikát még nem fedezték fel ..., ja bocs!!!! De válasszak nyugodtan egy másik keretet ...
2013. okt. 15. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Lencsét átcsiszolni benne a keretben... hát ilyen tényleg nincs. Nekem egyszer összekarcolódott az egyik lencsém, és még polírozni sem tudták, ki kellett cserélni.

Régi keretbe bele lehet tenni új lencsét, csak azt szokták mondani, hogy nem vállalnak felelősséget, ha esetleg a keret nem éli túl a beavatkozást. Majdnem mindig túléli. De ne flancos optikákban próbálkozz, hanem kisebbekben.

2013. okt. 16. 00:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!