Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse viselet jó ötlet?

Kontaktlencse viselet jó ötlet?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap írattam fel kontaktlencsét.Most ma bent van 3 órát holnap a 7-8 már sok lenne?

2014. febr. 11. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Én 10-12 órát is szoktam hordani!

Félévente járok szemorvoshoz, mindig megdícsér, hogy szépen hordom.

Persze, ez attól is függ, hogy miylen a lencséd.

Nekem havi lencsém van opti markt vision.

2014. febr. 11. 19:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez 12 órás viseletre lett tervezve, de én arra gondolok, hogy ez még ugye nagyon az eleje, nem árt-e meg ja és ez is havi.
2014. febr. 11. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:

de kontaktlencsénél nem kell fokozatokat bevezetni. Ha 12 órát lehet viselni akkor már az első alkalomtól viselheted. nyugi nem lesz baja nyugodtan hord!

A lényeg, hogy mindig higiénikus körülmények tedd be tisztísd

2014. febr. 11. 21:01
 4/8 anonim válasza:
Én már az első naptól kezdve egész nap hordtama szemészeten sem mondták hogy először csak 3 órát hordjam..szerintem ha nem fáj vagy zavar benthagyhatod.
2014. febr. 11. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is már 10+ óráig hordtam az első napokban is, semmi gond nincs ebből szerintem. Nem is mondták sose hogy nem lehet.
2014. febr. 11. 21:27
 6/8 A kérdező kommentje:
komoly.Nekem szóvá tették
2014. febr. 12. 07:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell szoktatni a szemet, egyből berakhatod. Egyébként a mai lencsék közül szinte az összes olyan, hogy egész nap bent lehet, elég ha amíg alszol, addig kiszeded és folyadékba rakod. Nekem is mindig bent van egész nap.
2014. febr. 13. 21:39
 8/8 anonim válasza:
Nekem is azt mondták hogy fokozatosan szoktassam hozzá a szemem. Először kb 3 óra, utána pl 6, utána már abba mentem suliba és kb 8-10 órát is bent volt. Mostmár egész nap bent van. Ha dolgozok és péntek este buliba megyek akkor reggel 6-tól hajnali 2 ig is akár.
2014. febr. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!