Kontaktlencse viselet jó ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap írattam fel kontaktlencsét.Most ma bent van 3 órát holnap a 7-8 már sok lenne?2014. febr. 11. 19:20
1/8 anonim válasza:
Én 10-12 órát is szoktam hordani!
Félévente járok szemorvoshoz, mindig megdícsér, hogy szépen hordom.
Persze, ez attól is függ, hogy miylen a lencséd.
Nekem havi lencsém van opti markt vision.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez 12 órás viseletre lett tervezve, de én arra gondolok, hogy ez még ugye nagyon az eleje, nem árt-e meg ja és ez is havi.
2014. febr. 11. 20:46
3/8 anonim válasza:
de kontaktlencsénél nem kell fokozatokat bevezetni. Ha 12 órát lehet viselni akkor már az első alkalomtól viselheted. nyugi nem lesz baja nyugodtan hord!
A lényeg, hogy mindig higiénikus körülmények tedd be tisztísd
4/8 anonim válasza:
Én már az első naptól kezdve egész nap hordtama szemészeten sem mondták hogy először csak 3 órát hordjam..szerintem ha nem fáj vagy zavar benthagyhatod.
5/8 anonim válasza:
Én is már 10+ óráig hordtam az első napokban is, semmi gond nincs ebből szerintem. Nem is mondták sose hogy nem lehet.
6/8 A kérdező kommentje:
komoly.Nekem szóvá tették
2014. febr. 12. 07:06
7/8 anonim válasza:
Nem kell szoktatni a szemet, egyből berakhatod. Egyébként a mai lencsék közül szinte az összes olyan, hogy egész nap bent lehet, elég ha amíg alszol, addig kiszeded és folyadékba rakod. Nekem is mindig bent van egész nap.
8/8 anonim válasza:
Nekem is azt mondták hogy fokozatosan szoktassam hozzá a szemem. Először kb 3 óra, utána pl 6, utána már abba mentem suliba és kb 8-10 órát is bent volt. Mostmár egész nap bent van. Ha dolgozok és péntek este buliba megyek akkor reggel 6-tól hajnali 2 ig is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!