Lejárt szemcsepp használata?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban járt le. Lehet tőle bajom?2014. jan. 13. 13:14
1/5 anonim válasza:
A szem olyan kényes, én nem használnám. Inkább vennék újat.
3/5 anonim válasza:
A gyártó a lejárati ideig biztosítja a megfelelő hatékonyságot. Ha letelik ez az idő, akkor a szer veszíthet a képességéből, tehát nem biztos, hogy megfelelő lesz.
Tekintve azt az egy hónapot, szerintem nem lenne semmi baj vele, de mivel nem nagy összegről lehet szó, ezért inkább vegyél újat szerintem is.
4/5 anonim válasza:
Hát szemcseppet én nem mernék használni ha lejárt, egyrészt már nem hat úgy ahogy kellene, másrészt mint minden gyógyszernél felerősödhetnek a mellékhatások!
5/5 anonim válasza:
Először is milyen szemcsepp? Másodszor meg nagyon kicsi a valószínűsége,hogy lenne tőle bajod! Max nem lesz hatása! Nagyon sok gyógyszert csak azért dobatnak ki felbontás után pár héttel,hogy megvedd az újabbat! Nekem a Tobradex szemcsepp,ami még csak hűtőben sem volt tartva,ugyanúgy elmulasztotta a gyulladást a szememről fél év múlva is,mint először mikor felbontottam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!