Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mért fáj a szemgolyóm? (többi...

Mért fáj a szemgolyóm? (többi lent)

Figyelt kérdés
14/L Már 2 napja fáj. Első nap leginkább pislogásnál, de most csukva is meg nyitva is fáj. A fájdalom kibírható és nem olyan mint amikor belemegy valami a szemedbe. A bal oldali fáj egyedül.
2013. dec. 30. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet gyulladás, tutit csak orvos mond, sipirc oda.
2013. dec. 30. 10:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem,hogy a szemgolyóm ugyan olyan fehér.
2013. dec. 30. 11:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Már vettem be gyógyszert hátha segít. A fájdalom tízes skálán 10/5-6-os (változó) Nagyon kérlek írjatok válaszokat! Sűrgős lenne! Ugye nem lesz semmi komoly bajom?
2013. dec. 30. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát fájdalomcsillapítótól bajod nem lesz, de hosszú távon biztos zsibbaszt, vagy tompít úgy általánosságban, tehát nem ajánlatos rendszeresen szedni... Attól, hogy ugyanolyan fehér, még lehet kínod. Lehet a fejed fáj a környékén, vagy egyik fogad gyulladt be, és rámegy a szemedre (nekem már volt hasonló). A szemész, ha esetleg nem látja, elküld egy általános kivizsgálásra (labor, fogászat, ideggyógyászat) kiszűrni a lehetséges okokat. Mi nem vagyunk orvosok, ők pedig nem fórumon fognak segíteni, azok rendelési időben szerintem kellőképp kidolgozzák magukat. :)
2013. dec. 31. 07:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. dec. 31. 20:35
 6/6 anonim válasza:
Azóta elmúlt?
2022. dec. 6. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!