Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lézeres szemműtét? Kb mennyibe...

Lézeres szemműtét? Kb mennyibe kerül? Tényleg megcsinálják már 18 éves korban? AZ igaz, hogy a szem visszaromolhat tőle?

Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Osztalytarsam 18 eves, neki megcsinaltak. Egy szem 140ezer. O mar teljesen jol lat :) Az utolso kerdesre nem tudom a valaszt bocsi :/
2013. dec. 13. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindenkinél működik. Nekem is van egy ismerősöm, akinek megcsinálták és egy hónap múlva visszaromlott a szeme, de volt rá garancia és még egyszer megcsinálták neki, nem kellett érte külön fizetni, de az után is ugyanúgy visszaromlott. Ismerek olyat is, akinek elsőre nem sikerült, de másodszorra már igen, meg akinek már két éve volt és nem romlott vissza. Szóval a szerencsén is múlik, nem tudhatod előre, hogy a te szemed hogy fog rá reagálni.
2013. dec. 13. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenkinek meg lett csináltatva a családban, nekem azóta is jó a szemem, a nővéremnek visszaromlott olyanra, mint volt, de nem csináltatta meg másodszorra, mert nagyon fájt utána a szeme, apukámnak másodszorra sikerült, anyukámnak pedig a második után is visszaromlott. Én ha előre tudtam volna, hogy ilyen kétesélyes a dolog, nem adok ki rá annyi pénzt, persze mondták, de azt hittem, csak elhanyagolható százalékban fordul elő, hogy nem jön össze. Hát, most már egyre többmindenkitől hallottam, hogy nem sikerült neki.
2013. dec. 13. 23:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi válaszaitok ! Nekem a nagynéném csináltatta meg a szemét 40 éves kora felett, de ő azt mondta, hogy nem voltak semmi különös fájdalmai, és vissza se romlott neki, pedig már több éves csináltatta. Szerintem 18 éves koromban én is megcsináltatom.
2013. dec. 14. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem ne csináltasd meg 18 évesen, butaság, akkor még fejlődésben van a szervezet, nem lenne csoda ha visszaromlana. én szerintem egy ilyen beavatkozásba legfiatalabban 25 évesen lehet neki látni, mert ha fejlődésben van az ember akkor változik egy csomó minden, ez most olyan, mint amikor 15 évesen vesznek neked egy pulóvert mert fázol, de egy idő után megint fázni fogsz mert kinövöd a pulóvert és újat kell venni, érted az összefüggést.
2014. jan. 3. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!