Lézeres szemműtét tompalátás esetén?
Nekem is tompalátó az egyik szemem, én nem merném bevállalni. De ha ennyire szeretnéd, próbálkozz sok helyen, jobbat nem tudok ajánlani.
De csak a szemüveg zavar? A kontaktlencse nem lenne elég?
hányas a szemed?
Kedves Kérdező!
Sokat évődtem, de aztán a szüleim és a nagyon kedves orvosom hatására bevállaltam, hogy megműttetem a tompalátó szememet.
Adatok:
A tompalátó szemem: -18.0 dioptria
A Jó szemem: -1.5 deioptria
Ez elég nagy különbség.
Győri vagyok, Győrben van egy kiváló orvos, Dr. Bereczki Árpád aki a szemklinikáján maga végzi az egyik legmodernebb eszközzel a lézeres beavatkozást.
Tegnap műtöttek, ma voltam kontrollon, és annyira jól sikerült a műtét, hogy azt mondták, hogy már csak ablaküveg kell az egykor -18.00 dioptriás szemem elé.
Remélem segíthettem!
Én nemsokára készülök a "jó" szememet is műttetni. Igaz, a tompalátásom nem szűnt meg, de sokkal élesebben látok. Keress rá a klinikára az interneten, biztosan nem fognak elzavarni, Ők a legjobbak, csak ajánlani tudom!
Szia!
Örülök, hogy sikerült a műtéted, bár az írásod alapján nálad egy kicsit más volt a probléma.
Azóta én is találtam egy orvost, aki elvállalta, hogy segít, meg is műtött és az eredmény szuper lett! :)
Kedves Kérdező!
Szintén tompalátó vagyok, értettem a kérdésedet, én is pont erre vágynék. Korábban már átestem vizsgálaton, ahol megfeleltem, nemrégiben azonban fény derült a tompalátásra. Milyen lett az eredmény? Dioptriában tökéletes mindkét szemed, csak az egyik tompalátó, vagy ahhoz nem is nyúltak és maradt a dioptriád? Ugye nem a második verzió?
Én is kérném a kezelőorvosod/klinika elérhetőségét, ha lehet! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!