Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A lézeres szemműtét eredménye...

A lézeres szemműtét eredménye mennyire tartós?

Figyelt kérdés

Nem túl rossz a szemem, de utálok szemüveget hordani, ezért arra gondoltam, beruháznék egy ilyen műtétre. Viszont ha mondjuk csak 3 évig maradna éles a látásom, úgy gondolom, nem érné meg.

Akin már elvégeztek ilyet, tudna segíteni?

2013. aug. 8. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Sima dioptria: örökké

cilinderjavítás: pár év

zöldtályog eltávolítás: változó

2013. aug. 8. 21:47
 2/9 anonim válasza:

Sajnos nem mindenkinek sikerül. Van akinek bejön, de olvastam panaszos leveleket.

Ez itt egy.:

"mondhatom jó ez hír..most "garanciázták" a szemem..3x! de én már ebben a dologban nem hiszek egyáltalán és ha belegondolok hogy 17 hónapja látogatom a szem'klinikát' egyáltalán nem ajánlom ezt az egészet...több gondot okozott mint a szemüveg.Olyan tapasztalataim lettek amit mai ésszel elkrülnék messzire.

Bevallom irigykedve nézem a napszemüveg nélkül közlekedő nem fényérzékeny embereket.

Ráadásul még mindig nem állt be a dioptria.a szemtengelyferdülést sem nem tudták megoldani és én már nem is fogom megkezeltetni újra a szemem.

Bedőltem tuti a reklámoknak de ez nem egy biztos eredményű technika csak egy lehetőség hogyha épp a sikeres kaegóriába tartozol akkor majd minden oké lesz.

A végeredmény nem garantált."

2013. aug. 8. 21:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Úgy látom, a "panaszosnak", akitől idéztél, komolyabb problémája volt némi homályos látásnál. A szemtengelyferdülés tényleg nehéz eset. Ettől függetlenül mérlegelni kell, hogy lehet, az ember végül nem azt kapja amire számít, hanem járhat évekig a klinikára, hogy foldozgassák az eredményt.

Várok még válaszokat.

2013. aug. 8. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Inkább szerezd be ezt a könyvet: [link]
2013. aug. 8. 22:01
 5/9 anonim válasza:
Jól teszed ha utána érdeklődsz mielőtt belevágsz. Én belevágtam volna csak a reklám alapján valamikor ha lett volna rá pénzem, de már elgondolkodnék rajta mert elég sokat olvastam róla.
2013. aug. 8. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:

most jött meg az újabb módszer már nem lézereznek. illetve de de az kevésbé jó módszer.

most találták fel azt, hogy eltávolítják a szemednek azt a részét ami a fényt összegyűjti, és tesznek a helyére egy olyan lencsét ami tökéletesíti a látást és maradandó.

2013. aug. 9. 10:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Ismerem a természetes módszereket az éleslátásra, de többévi gyakorlás után rájöttem, hogy az életmódom nem támogatja az éleslátást, és amit kigyakorlok, az a monitor előtt megint semmivé lesz.

Igazából egy évig még nem aktuális, aztán meglátom, mennyit halad addig a tudomány. Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek tapasztalatok.

2013. aug. 9. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Keresztanyumnak is műtötték talán kétszer vagy háromszor, de ugyanúgy hordott szemüveget, mert semmi változás nem történt.
2013. aug. 9. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Mérleg kérdés.Ha nagyon utálod a legrosszabb ami történhet veled ,hogy továbbra is kell hordanod a szemüveget.Ez egy lehetőség ,ha már beállt meg nem 8-9 dioptriával közlekedsz jó esélyed van egy tartós eredményre .A reklám persze kamu ,de egy rendes helyen elmondják mire számíthatsz .
2013. okt. 19. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!