Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ciki, ha valaki szemüveges?...

Ciki, ha valaki szemüveges? Mit gondoltok róluk?

Figyelt kérdés

Legalább már 10 éve szemüveget hordok (első v második osztály óta),de mostanában szégyellem. Kénytelen vagyok hordani,különben kancsal lennék,ha leveszem néhány perc után látszik is,ezért sajnos soha nem lehet kontaktlencsém! Olyan fogyatékosnak érzem magam miatta,mintha plkampó kezem lenne vagy fa lábam... Jó-jó,de mégsem az igazi. Nagyon rosszul érzem magam ha bulizni megyek,és a többiek olyankor leveszik és nyugodtan sminkelgetnek. Persze én is,csak nem látszik. És a hajam se mindegy,hogy van..

Aki esetleg ugyan ebben a cipőben jár adhatna néhány tanácsot,pl smink ilyesmi...ki hogy van ezzel?

2013. dec. 9. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mindig is irigyeltem a szemüvegeseket, na nem azért, mert nem látnak jól, hanem mert olyan okosnak tűnnek, meg a legtöbb embernek szerintem kifejezetten jól áll.
2013. dec. 9. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, 8 évesen még én is cikinek tartottam. Hál istennek ahogy az ember felnő, rájön, hogy erről nem tehet, és ki kell hozni belőle a legjobbat. A sorstársak szemében sem ciki 14 éves kor fölött.

Még nem láttam olyan embert, akinek ne állna jól _az arcához illő_ szemüveg. Ha gondod van a szemüveggel, elsőnek ezen a fronton nézz körül. Időnként órákig és több bolton keresztül is kellhet keresni a megfelelő keretet, és tud marha drága lenni, de ugye nem két napig használod utána.

2013. dec. 9. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem ciki!

Ha szükséges akkor hordani kell és kész.

És nem kell mások véleményére hallgatni vagy adni.

Valaki örülne,ha szemüveggel jól látna beleértve engem is.

2013. dec. 10. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem ciki, mondjuk mostanában én is kontaktlencsézek, nekem szerencsére lehet. Szerintem csak megfelelő keretet kell választani, olyat, ami jól megy az arcodhoz, és akkor szívesebben hordod.
2013. dec. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!