Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit tegyek? (Többi lenn)

Mit tegyek? (Többi lenn)

Figyelt kérdés
Olyan ciki érzés mikor ilyen hidegbe bemegyek egy meleg helységbe és bepárásodik a szemüvegem , mit tegyek hogy ez ne forduljon elő ? Valami házi praktika?
2013. nov. 30. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:
jaj, ez engem is nagyon szokott idegesíteni. nekem néha olyan van, hogy pl. futok a villamos után, felszállok, majd a saját arcom hőjétől párásodik be. Ekkor leveszem, legyezgetem :) De amúgy vannak olyan szemüvegek, amik csökkentik ezt azt hiszem. Az a harmadik réteges (?).
2013. nov. 30. 23:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Olyan ciki :\
2013. dec. 1. 11:23
 3/3 anonim válasza:
nem értem, hogy ez mitől ciki. ez egy természetes folyamat, nem lehet kikerülni, max. enyhíteni speciális lencsékkel. én is szemüveges vagyok, amikor ilyen van, fogom leveszem és megtörlöm. az egész folyamat nem igényel 5 másodpercet.
2013. dec. 2. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!