Látóideggyulladásból épült fel valaki?
Mennyi ideig tartott, míg teljesen visszatért a látása?
Minden érdekel ezzel kapcsolatban.
IGEN IGEN IGEN!!!!:)
Két hónap eltelt kezelés nélkül mire rájöttek mi a baj ,akkor már nem láttam a bal szememmel semmit,küldözgettek neurológiáról szemészetre.Aztán rájött a Guseo főorvos ő befektetett és 5napig kaptam szteroid injekciót,16lett a cukrom de nem érdekelt mert 1hét múlva halvány fényt láttam,hónapokig szedtem gyógyszert,kb félév múlva láttam tisztán.Eltelt 12év de semmi baj néha érzem a balszemem mint mikor kezdődött de szerencsére minden okéy.Nekem egy ki nem kezelt mandulagyulladás okozta...Kitartást kívánok gyógyulj hamar és ne siettesd a napokat...:):):)
Köszönöm a bíztató válaszod!
Én 1 hétig voltam kórházban, infúziót kaptam 5 alkalommal.
Most az agyvízminta eredményét várjuk. Szerencsére eddig semmilyen vizsgálat sem mutatta ki a SM-t.
Itthon szájon át szedhető gyógyszereket szedek.
Csak azt nem tudom, hogy ha elfogy a gyógyszer, a gyulladással mi lesz? További kezelés nélkül is javulni fog a látásom? Neked milyen gyógyszereket kellett szedned?
Te tudsz nekem privát email-t írni?
Mert én Neked sajnos nem.
Szívesen felveném Veled a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!