Szeretném kipróbálni a színes kontaktlencsét és ilyen lencsét szeretnék lencsek.hu/Soflens_Natural_Colors_2_db mert sok jót hallottam róla és az ára is verhetetlen. De a szemem görbülete 8.6, ez pedig 8.5 és 8.7-esben kapható, válasszak másikat?
Figyelt kérdés
Mi történik ha már görbületű lencsét teszel a szememre?2013. nov. 1. 22:04
1/4 anonim válasza:
Ha kisebb, megsértheti a szemedet, ha nagyobb, kieshet.
2/4 anonim válasza:
Nekem volt színes, fogalmam sincs a görbületről. de azt azért nem hordod gondolom minden nap.
Ha nagyon gyakran hordanád, akkor menj el szemészhez, ha csak pár bulira, akkor nem valószínű hogy bajod lesz tőle
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. nov. 7. 15:57
4/4 anonim válasza:
Simán kieshet ha rossz a görbület, és mindenképp kényelmetlen lesz, érezni fogod hogy nem jó a szemedre.
Amúgy én nem ajánlanám ezt a lencsét, mert nekem 8.4 kell pont, de ez a lencse nagyon rondán néz ki a valóságban és a szemem is megfájdult tőle mikor hordtam. Szerintem az egyik legrosszabb fajta. Ja és mivel hidrogél ezért hamar kiszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!