Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szemüveget vegyek vagy kontakt...

Szemüveget vegyek vagy kontaktlencsét?

Figyelt kérdés
13 éves leszek és homályosan látok,de a szüleim ezt nem hiszik el nekem, azt mondják,hogy csak azért mondom ,hogy hordhassak szemüveget.Én nem akarok szemüveget különben sem állna jól.Kontaktlencsére gondoltam(szines).Szerintetek jobb a kontakt lencse mint a szemüveg?Havonta kell cserélni vagy van olyan is amit nem kell cserélni?Melyik éri meg jobban,a szemüveg vagy a kontaktlencse?
2012. szept. 19. 16:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Kontaktlencsét 14 éven aluliak nem hordhatnak.A másik,hogy nagyon sok macera van vele(tisztítás stb)füstbe nem mehetsz,ügyelni kell,hogy nehogy elaludj,vagy vízbe menj vele.Ja,és havonta újat kell venni.De persze vannak olyanok is,amikkel lehet azt csinálni,amit az imént felsoroltam(úszás stb),meg olyan is,ami 3 hónapig jó,vagy tovább,olyan is van,ami csak egy napig jó,de abban a csomagban van 30 db egy hónapra.Szóval elég drága,főleg a jó minőségű lágy kontaktencsék. Szerintem a szemüveg jobban megéri.Az meg hülyeség,hogy a szüleid nem hiszik el,hogy nem látsz.Az igazságot persze te tudod,de egy vizsgálat simán kideríti,hogy kell-e neked szemüveg vagy sem,és ha a szakember azt mondaná,valószínű,hogy a szüleid belátnák,hogy igazad volt,és áldoznának rá pénzt.
2012. szept. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!