Szia! Én nem vagyok szakértő, de szerintem érdemes volna az életmódodba beiktatni mindent, ami javíthat a látásodon, vagy legalábbis segít megőrizni azt. Elsősorban ajánlom a szemtornát, nagyon sok embernek bevált már a látásjavításban. Továbbá vegyél fekete áfonya étrendkiegészítő kapszulát és szedd, ez szintén segít a szem hajszálereinek vérellátásában és elsősorban az éjszakai látást javítja. Ezen felül pedig igyál rengeteg vizet és fogyassz A-vitaminban gazdag zöldségeket és gyümölcsöket! Ha teheted, fogyassz sok fekete áfonyát, csipkebogyót, sárgarépát és kerüld a cukrokat, azok ugyanis nem tesznek jót a látásnak sem.
2013. nov. 2. 10:37
2/6 anonim válasza:
Látóideg sorvadás.
Természetes folyamatnak tűnik. Azt kiderítették már, hogy ez miért van?
2013. nov. 19. 07:56
3/6 anonim válasza:
Menj el egy jó homeopátiás orvoshoz, mivel az én könyvemben több szer is van látóideg bénulásra. Csak mondok egyet, de Neked egyáltalán nem biztos, hogy pont ez kell: CAUSTICUM CH9 minden nap 1-szer 3 globuluszt éhgyomorra elszopogatni. Minimum 3 hónapon át.
(De vannak más szerek. Hogy melyik a Tiéd, az attól függ, hogy milyen egyéb tüneteid is vannak. Ezeknek kikérdezéséről szól /majd/ az első vizit.)
2013. nov. 19. 11:29
4/6 anonim válasza:
A fiamnak látóideg sorvadása van. Keress meg egy homeopátiás orvost, tud segíteni.
2015. ápr. 25. 12:16
5/6 anonim válasza:
próbáld ki a szemtornát akár 500 százalékos látásod is lehet
2015. júl. 15. 20:06
6/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Sikerült azóta találnod valami megfelelő gyógymódot? A férjemnek is ez a problémája, neki keresnék valami alternatív segítséget. Köszi, ha válaszolsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!