Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kancsalság javítása késő?

Kancsalság javítása késő?

Figyelt kérdés

Sziasztok azt szeretném, kérdezni hogy a kancsalság javítható e? Gyerek korom óta kancsal vagyok gyakorlatilag születésem óta. Most 17 éves vagyok.

De nem folyton kancsalit a szemem csak időnként kb. egy fél cm kifele , felváltva egyszer a jobb szemem máskór meg a bal.

Nem tudom hogy javítható e még.

Ha igen akkor írjatok hogy hol és menyibe kerül egy ilyen mütét és garantált a siker???

2013. okt. 30. 19:20
 1/4 gungasam ***** válasza:

Nem vagyok szemorvos, de sokat törődtem a gyermekeim látásával.Ebből fakadóan tanácsolom, hogy ha nincsen más egyéb szem problémád (gyulladás, hályog, stb.) akkor műtét előtt érdemes szemizom tréninggel erősíteni azokat a szemizmaidat amelyek a túlerős, külső oldali szemizmaid ellen dolgoznak.

A szemtréning nem csak a szemizmokat erősíti hanem a szemizmok vérkeringését és a fejleszti a látást mint technikát (az agy és a szem együttmüködédét).

Először tájékozódj a szemtréning irodalma felől ami hatalmas de a szemészeknek valamely piszkos és önző anyagi és szakmai indokaik miatt nem áll érdekükben a betegek ilyen irányú tájékoztatása sem, nemhogy a kezelése.

Talán jobban fogy a gyógyszer és több a jó árú műtét, és a kezelések, vizsgálatok is hoznak a konyhájukra.

A jó szemtréninget naponta vagy naponta többször végzik lehetőleg otthoni magányos koncentrációban.Hatása fokozatosan mutatkozik.Jobbulást!

2013. okt. 31. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:

nem kell műtét. én is egy csöppnyit kancsal vok,

de nem látszik csak ha tudod hogy így van.

csinálj sok olyan hobbit,aminél egy helyre kell figyelned.

Ilyen például a gyöngyfűzás,kötés,fonás....

Ha sokáig csinálod egy idővel kezd javulni.

2013. okt. 31. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy azt szeretném még kérdezni ha valaki tudja hogy kb menyi a mütét ára írja meg és ha pl nem sikeres a mütét akkor is kell fizetni?
2013. nov. 2. 17:46
 4/4 anonim válasza:
Az imént láttam egy kérdést, ahol 150ezret irtak.Persze gondolom ez a helytől is függ. Nem tudom merre laksz,de Baját kerüld, az egy szörnyű hely kancsalsági műtét szempontjából.
2014. ápr. 6. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!