Kancsalság javítása késő?
Sziasztok azt szeretném, kérdezni hogy a kancsalság javítható e? Gyerek korom óta kancsal vagyok gyakorlatilag születésem óta. Most 17 éves vagyok.
De nem folyton kancsalit a szemem csak időnként kb. egy fél cm kifele , felváltva egyszer a jobb szemem máskór meg a bal.
Nem tudom hogy javítható e még.
Ha igen akkor írjatok hogy hol és menyibe kerül egy ilyen mütét és garantált a siker???
Nem vagyok szemorvos, de sokat törődtem a gyermekeim látásával.Ebből fakadóan tanácsolom, hogy ha nincsen más egyéb szem problémád (gyulladás, hályog, stb.) akkor műtét előtt érdemes szemizom tréninggel erősíteni azokat a szemizmaidat amelyek a túlerős, külső oldali szemizmaid ellen dolgoznak.
A szemtréning nem csak a szemizmokat erősíti hanem a szemizmok vérkeringését és a fejleszti a látást mint technikát (az agy és a szem együttmüködédét).
Először tájékozódj a szemtréning irodalma felől ami hatalmas de a szemészeknek valamely piszkos és önző anyagi és szakmai indokaik miatt nem áll érdekükben a betegek ilyen irányú tájékoztatása sem, nemhogy a kezelése.
Talán jobban fogy a gyógyszer és több a jó árú műtét, és a kezelések, vizsgálatok is hoznak a konyhájukra.
A jó szemtréninget naponta vagy naponta többször végzik lehetőleg otthoni magányos koncentrációban.Hatása fokozatosan mutatkozik.Jobbulást!
nem kell műtét. én is egy csöppnyit kancsal vok,
de nem látszik csak ha tudod hogy így van.
csinálj sok olyan hobbit,aminél egy helyre kell figyelned.
Ilyen például a gyöngyfűzás,kötés,fonás....
Ha sokáig csinálod egy idővel kezd javulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!