Hány éves kortól adnak kontaktlencsét?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Körülbelül 6-7 éve szemüveggel élek ami elég erős. Régebben még azt gondoltam oké, mert ugye kisebb voltam meg mondogatták, hogy 'ki lehet nőni'. Aztán mire nagyobb leszek egyre kényelmetlenebbül érzem magam szemüvegben. Ha kérjük a szemész orvosomat, hogy adjon kontaktlencsét adhat?2013. okt. 26. 22:10
1/5 anonim válasza:
Igen, adhat. De, nem a szemész orvost kell kérni, hanem az optikust.
2/5 anonim válasza:
Èn 13 évesen kaptam:)
Szóval biztos adni fog.
3/5 anonim válasza:
Adni fognak, csak max. nem ajánlják 16 éves kor alatt, mert még fejlődik a szemed, és nagyon sok odafigyelés, önbizalom kell hozzá.
4/5 anonim válasza:
ne a szemészeten kérdezd meg hanem menj el egy optikushoz én most csináltatom 14L
5/5 anonim válasza:
Asszem 12 éves kortól lehet, de vigyázz, mert kontaktlencsénél elég nagy a fertőzésveszély! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!