Pillanatnyi vakság? Nemrégiben iskolába menet buszon utaztam
És egyik percről a másikra rosszul lettem és fokozatosan kezdtett "romlani" a látásom 1-2 percig nem láttam, majd fokozatosan visszatért a látásom és kiélesedett a kép és a rosszullét is elmúlt, mintha mise történt volna. Aki tud erre magyarázatot irni az pls írjon!!
15 f
8.os koromban 12perces futást kellett jegyre produkálni. kiskoromba asztmás voltam de elvileg kigyógyultam belőle, vérnyomásom alacsony, 100/60 maximum 118/79 ha éppen gyorsabban lépkedek ami fél perc múlva 110/73-ra megy le. nyugalmi állapotban marad az első érték. nagyon sűrűn fáj a fejem, lehet migrénes is vagyok, mert a sima gyógyszer nem segít, de erről sincs papírom. szóval a kórisme megvolt. futás közben arra lettem figyelmes, hogy nem hallottam a többieket futni, síri csend lett a fejemben. ahogy léptem abban az ütemben lett sötét egy pillanatnyi másodpercre. majd ahogy dobogott a szívem úgy kezdett elmenni a látásom. egyszer semmit nem láttam és nem is hallottam és úgy futottam tovább. kitártam a karom, mert a tesiterem oszlopos volt így egy ilyen vasoszlopban megkapaszkodtam. arra keltem fel, hogy fekszek a földön, mindenki ott van tőlem 10méter távolságban és senki nem jött segíteni. azóta nem tudok futni, mert amikor ez az eset volt akkor is légszomjam volt, tehát egy kör futás egy kör séta, így mái napig nem futok. asztmát nem vizsgáltattam magamon, de szerintem érdeklődd meg az orvosodtól, mert inkább vizsgáljanak meg vagy mondják el hogy mi miért és mitől van, minthogy többel kösd be. én nem mentem el pedig kellett volna, így a sportot is abba kellett hagynom pedig versenyre is jártam.
18l
16:54es vagyok :)
ami buszon szokott történni, ha kint esik az eső és a buszban párás a levegő, akkor mikor kanyarodik a busz akkor hagy el az erőm, akkor szokott rosszullét környékezni: szédülés, hányinger stb.
én életemben egyszer ájultam el, de ugyanezt éreztem kb. csak nekem ilyen fekete körök is jöttek és úgy sötétült el fokozatosan. aztán dirr:D
ja és hányingerem is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!