Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha az égre nézek szikrázó...

Ha az égre nézek szikrázó mozgó pontokat látok mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Ha az égre nézzek felvillanó fehér pontokat látok amik el is tűnnek majd újra megjelenek. Néha ha nagy fehér felület nézzek akkor is megjelenek.Párázok elmenni az orvoshoz mert hülyének fog nézni szerintem..

2013. okt. 22. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak fáradt a szemed, vagy te magad (egyszerű lemerültség), esetleg pillanatra napba néztél, vagy rosszul érték lámpafények a szemed, ilyesmiktől lehet.
2013. okt. 22. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
természetes. úgy hívják hogy káprázik a szemed.
2013. okt. 22. 13:20
 3/5 A kérdező kommentje:
elégé ráparáztam erre a dologra.Ennek ellenére amióta az eszemet tudom jelen van csak nem foglalkoztam vele.
2013. okt. 22. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Miér kellene ezzel orvoshoz menni, mindenki felvillanó fehér pontokat lát, ha az égre néz és vakító fehér tárgy esetén is. :-)) Akkor kellene orvoshoz menni, ha ezeket állandóan látod és nemcsak erős fényben, vagy fehér felületnél.
2013. okt. 22. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es jól mondja. Ha tudnád, mit jelent a káprázat szó, nem paráznál ilyen hülyeségeken.
2013. okt. 26. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!