Műtöttek valakit glaukómával?
Légyszi, segítsetek!
Be kell feküdni, vagy meg tudják műteni egynaposban?
Elaltatnak vagy érzéstelenítenek?
Javulni fog a szemem, vagy csak nem romlik tovább?
A műtét után végezhetek fizikai munkát? Emelhetek?
Köszi!
Előre írom, hogy nem tudom, hány féle képen műtik a glaukomát, de egy ismerősömet lézerrel műtötték. Többet nem tudok róla. Úgy tudom, egy cseppet elhagyhatott.
Megkérdezhetem, hogy miért kell műteni? Mekkora a nyomás? Nem lehet cseppekkel karbantartani?
Csak azért kérdezem, mert az enyém is megindult, nem igazán akar normális tartományba vissza menni, 30 körül mozog az egyik, a másik is 23-24, sokszor ez is majdnem a 30-at súrolja, és kíváncsi vagyok, hogy a "nűtét" szó mikor fog elhangzani.
Az nagyon durva! 55-ös szemnyomás...! Mennyi ideje ennyi? Hogy bírod, és hogy látsz?
Egyébként jól elbeszélgetünk, ugyanis az én kérdésemre pedig te válaszolgatsz:) A szemnyomás-infúzió az én kérdésem.
Ja, figyelmedbe ajánlom az
honlapot. Nagyon segítőkész szemorvos válaszol a kérdésekre, és nem is kell regisztrálni ahhoz, hogy kérdezhessél.
Na, az jó, hogy a műtétet megúsztad, a csepegtetést pedig meg lehet szokni. Egy idő után már rutinszerűen cseppent az ember mikor ott az idő, nem kell különösebben figyelni, hogy -jujj, el ne felejtsem-.
A nyomás várhatóan nem fog lentebb menni idővel, mit mondtak? Mert még ez is magas cseppet.
Az 55-ös nyomás mennyit rontott a látásodon, és mióta volt annyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!