Akinek volt már szemműtétje!? Hol műtötték?
Figyelt kérdés
Milyen ok miatt kellett műteni? Mennyibe került? Fájdalmas volt-e? Megérte?2012. júl. 9. 13:17
1/5 anonim válasza:
Nekem sima látásjavító volt Miskolcon. 240-260000 között volt már nem emlékszem pontosan. Nem volt fájdalmas, másnap kicsit kellemetlen volt, de nagyon megérte! Nem kell se szemüveg, se kontaktlencse azóta.
2/5 A kérdező kommentje:
és 1-2 dioptriás romlásnál már műtenek? mert engem nagyon zavar
2012. júl. 9. 15:56
3/5 anonim válasza:
Igen. Szoktak. Ha Pesti vagy vagy arrafelé jársz ajánlom őket. [link]
Kérhetsz időpontot ingyenes vizsgálatra, megmondják érdemes-e a műtétet megcsináltatnod és garantálják az eredményt.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi.pont az ő weboldalukat néztem délelőtt :)
2012. júl. 9. 16:33
5/5 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom Őket, nagyon kedvesek, segítőkészek!
Végül csak azért nem náluk csináltattam, mert nem tudtam volna megoldani, a műtétet követő 3 napon folyó kontrollokat.
Sok sikert hozzá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!