Hol lehet kontaktlencsét vásárolni?
Mai napon rá vettem magam, elmentem kontaktlencsét próbálni. Minden jól ment, viszont amit ott ajánlottak baromi drága! 3 hónapra 8.800,- forint + folyadék az is vagy 3700 forint 360 ml.
Interneten hogy tudok rendelni?
mindkét szemem: lencse -1 dioptria, 0 cilinder, 8.9 görbület.
Biofinity jó áron van interneten, de annak a görbülete 8.6-os. Nem gond a 3 tized eltérés?
De gond a görbület eltérés, mivel az kieshet, csúszkálhat a szemeden ha nem jó, így pedig nagyon kényelmetlen lenne. Csak olyan lencsét vegyél amit már előtte próbáltál és bírta is a szemed, megfelelő a görbülete, átmérője, minden.
A boltban mit akartak adni? Biomedics vagy Frequency? Ezek vannak ilyen görbületben.
Folyadékot meg én Müllerben szoktam venni, 1600 ft körül van 360 ml. De van Rossmannban, DM-ben is akad néha olcsóbb folyadék. Ezek is jók.
8.9es i wear tipust probaltam ma es 40 percet setaltam benne, minden rendben volt. Eloszor szedultem de gyorsan elmult.
Nagyon jo erzes volt mindent tisztan es elesen latni szemuveg nelkul. Ujja szulettem.
Nem is lehet erezni, h bent volt bar tobbett pislogtam mint amennyit szoktam.
Biomedics evolution-t neztem en is. Nagyon jo aron van es volt 8.9es ben is.
De biztonsagos netrol rendelni?
Mivel altalaban reggeltol estig megyek minimum 12 orat a szememben lesz
8.9-es kontaktlencsékből nincs sok fent az interneten.
Biomedics Evolution-t néztem még, jó áron van, olcsóbb mint az optikus I wear de azt is viselhetném legalább 14 órában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!