Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Jó a kontaktlencse? Érdemes...

Jó a kontaktlencse? Érdemes használni?

Figyelt kérdés

mindkét szemem -1,25-s

egy éve szerencsére semmit sem romlott, és állítólag nem is fog már nagyon romlani.

Mivel nem hordom folyamatosan a szemüveget, így végülis nem hagyom, hogy "ellustuljon", dolgoztatom, de amikor már érezhetően elfáradnak akkor felveszem a szemüveget.

Különösebb gondom nincs a szemüveggel, de pár óra múlva elkezd zavarni, hogy van valami a fejemen, és hogy állandóan koszos a semmitől.

Ezért szeretnék kontaktlencsét használni, mert sokszor idegesítő, amikor messzire már csak homályosan látok.

Jó vagy rossz élmények kontaktlencsével kapcsolatosan?

2013. okt. 14. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem pont a szemüveg nem hordásától romlott... Messzire homályosan látsz? Mégis mitől?
2013. okt. 15. 19:43
 2/5 A kérdező kommentje:
kb 30 méter után már homályt látok. mitől? mert már nem olyan egészségesek a szemeim mint régen :)
2013. okt. 15. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem csináltatsz erőssebet? :D
2013. okt. 15. 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:
félreértesz, szemüveg nélküli állapotra írtam. Szóval nem vészes, de jobb élesen látni mindent. Ezért gondolkodom kontaktlencsén és kellene tapasztalat, élmény más emberektől.
2013. okt. 15. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem -1es mindkét kontaktlencsém. Igazából az egyik -1,25 a másik meg -1,5, de ezeken fél cilinder van. Az orvos javasolta, hogy -1es lencséket vegyek, mert mondtam, hogy a tórikusat nem tudom megengedni magamnak sajnos.

Szóval egy hete hordom a lencséket, és nagyon beváltak. Biofinity fajtájúak.

2013. okt. 17. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!