Tényleg igaz ez a kontaklencsére?
Azt mondta a szemészem,hogy mivel régóta (már vagy 4-5 éve) lencsét használok,olyan 20 éves koromra már nem bírja a szemem a lencsét.Hétvégenként nem teszem be,csak hétköznap,nem szoktam benne aludni,és cserélem rendesen. De félek hogy tényleg kidobja a szemem egy idő után a lencsét. Igaz lehet ez?
18L
Egyéni érzékenységtől is függ. Én most használom a 16. éve problémamentesen. Van ismerősöm, akinek meg nem bírta a szeme, két évig szerencsétlenkedett vele, utána feladta.
Úgyhogy ez nem megjósolható - ugyanúgy mint sok minden más, van aki évtizedekig erős dohányos tüdőrák nélkül, van aki a tampont egyáltalán nem bírja, míg más meg évekig problémamentes.
Egyszer egy szemész kezdett nekem ezen nyammogni két éve, hogy túl régóta hordok lencsét, jajistenem. Kérdeztem, hogy lát valamit a szememen? Van valami gond? Ja, az nincs.
Utána még kettőnél voltam ellenőrzésen, azok is mindent rendben találtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!