Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse problémák?...

Kontaktlencse problémák? Melyik a legjobb havi lencse szerintetek? Ti mit használtok? Melyik vált be, és melyik nem?

Figyelt kérdés

Én kb 6évvel ezelőtt lettem kontaktlencsés, akkor tudom,hogy johsons&johnson márkájú volt és asszem day&night volt rá írva. mivel tényleg éjjel-nappal hordhattam,kezdő voltam és az orvos mondta ő kiszedi havonta nekem,és beteszi.és semmi bajom nem volt vele csak annyi,hogy havonta 7000ft volt kb. aztán egy szemész javasolta a bausc&lomb pure visiont amit 11ezerért kaptam 3 havit.ezért váltottam,de ebben kb 2 hónap múlva nem tudtam aludni,ezért mindig ki kellett venni,ma már nagyon irritál,hamar kiszárad,és most láttam neten ,hogy 5-6000ért árulják!

Tudtok valami olyat amiben tényleg lehet éjjel nappal aludni és havi?amitől nem szárad ki a szemem?lehet viselni normálisan?

2013. okt. 6. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért kell éjjel nappali? Jobb az, ha legalább éjjel pihen a szemed. Nekem Air Optix Aqua van, igaz ez csak nappali, de rá van írva, hogy egy hónaban 6 éjszakát lehet benne aludni. De ennek van éjjel-nappali változata is.
2013. okt. 6. 11:38
 2/7 A kérdező kommentje:

pihen?épp ez az,hogy a régivel semmi gond nem volt,nem kellett pihenni.mit pihenjen?nem teher a lencse.vagyis ma már tudom,mit értettek a pihenés alatt,mert a purevision megmutatta,hogy milyen kínszenvedés tud lenni a lencse...

én is most ezt nézem amit írtál és annak a night&day változatát mert johnsonban nem látok olyat a neten.

2013. okt. 6. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Kapjon rendes oxigént a szem ;) Hiába nagy az oxigén áteresztő képesség, teljesen más lencsével, mint nélküle. De te tudod. De mindenképpen menj próbalencsét próbálni! Amúgy a Purevisiontől lett vörös a szemem :D
2013. okt. 6. 11:53
 4/7 A kérdező kommentje:

azt nem értem,hogy eoptikán lehet rendelni ugye és azt írja hogy egy doboz 6490Ft, beírtm,hogy bal szem 1db,jobb szem1db -1.5 mire a végén kírta,hogy az már úgy két doboz és így 12980FT.

aztán láttam,hogy van olyan,hogy akciós csomagok, és ott írja,hogy két doboz ilyen lencse(összesn 6db) akciósan most 23620Ft.akkor most mi van???:D

2013. okt. 6. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy speciálist láttál 2 dobozosban? Azok ilyen drágák.
2013. okt. 6. 12:03
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

remélem neked is behozza! ugyanaz!

2013. okt. 6. 12:05
 7/7 A kérdező kommentje:
jah már rájöttem,vagyis csak gondolom. ott egy csomagban alapból 6db van,amit meg én rendelnék ott összesen 3db!értem már!:D
2013. okt. 6. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!