Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kosarazáshoz lehet kontaktlenc...

Kosarazáshoz lehet kontaktlencsét használni?

Figyelt kérdés
Rossz a szemem, ezért normális esetben szemüveget hordok. De kosarazás közben enélkül nem látom olyan jól a palánkot. Hordani viszont nem akarom, mert elég durván játszunk, és félek, hogy összetörik. Hordhatok helyette kontaktlencsét játék közben? Nem lesz baj, ha leizzadok, vagy ilyesmi? Nem nagyon tudom, hogyan működik, mert még sosem hordtam.

2013. okt. 1. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy hordhatsz, leginkább erre találták ki.
2013. okt. 1. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Simán. Engem csak a bringázáskor zavar, ha gyorsan megyek a szembeszéltől pislognom meg hunyorognom kell.
2013. okt. 1. 00:16
 3/4 anonim válasza:
Évek óta így nyomom, csak egyszer esett ki a szememből, mikor kaptam egyet az arcomra palánk alatt:D
2013. okt. 1. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Sportra kifejezetten jó.

Nem tud kiesni. Én dörzsöltem is meg a szemem mégse esett ki, pedig dörzsölni nem szabad.

2013. okt. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!