Kontaklencse behelyezésekor miért a ujam formáját veszi fel és tapad rá, nem pedig a szememre?
2. nem ez volt a kérdés :D
Még az elején vagy? Bemérték rendesen? Lehet nedves a kezed.
(Szeretem, mikor véletlen se a kérdésre válaszolnak... szófosása van biztos a 2.-nak. :D )
Kérdező, gondolom még nem túl régóta használsz lencsét? :) Eleinte én is ezzel szenvedtem, aztán rájön az ember egy idő után, hogy jó. Azt is próbálgasd, hogy mindkettőt a jobb/bal kezeddel teszed be, vagy a bal szemedbe bal kézzel, jobb szemre jobb kézzel (keresztben nem hiszem, hogy akárkinek is kényelmes :D)
A másik szemeden teljesen más típusú a lencse? Az elég szokatlan, még ha az egyik szférikus, a másik tórikus mondjuk, akkor is ugyanabból a termékcsaládból szokták adni.
Ja meg amelyik szemedbe nehezebben tudod berakni, azzal kezd. Az is be tud zavarni, ha a másik lencse miatt már nedves az ujjad, lehetőleg mindig töröld meg (vagy használd a másik ujjad). És az ujjbegyed legvégére tedd a lencsét, mert lejjebb már laposabb a felület és könnyebben ráragad. De szerintem belejössz, hidd el. :)
köszönöm a válaszolok.. nektek hála sikerül már mindennap pár probálkozás után betenni pedig kezdö vagyok :) köszönöm !!!! :)
Lehet a szemüveg olcsobb stb.. de nem érzem jol abba magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!