Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyi idő után szoktátok meg...

Mennyi idő után szoktátok meg a kontaktlencsét?

Figyelt kérdés

A berakás már egész jól megy de a bal szememből szinte ki se tudom venni legalább 10 percig szórakozok vele...

Lányoktól kérdezném hogy smink lemosása előtt veszitek ki vagy utána?Mindenhol azt látom hogy még előtte,de nekem az orvosom azt mondta hogy utána,hogy van ez ?!

2013. szept. 13. 07:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Megszoktam én már az első nap a lencsét, persze a kivétel, berakás az még nehezen ment vagy 1 hétig. Nekem nem 10 perc, hanem fél óra volt minimum amit kínlódtam vele minden nap.

A smink meg attól függ hogy neked hogy jobb. A lényeg hogy a smink és a lemosó/víz se kerüljön a lencsére. Én nem tudom úgy kivenni a lencsét hogy ne kenődjön rá a szemfesték, szóval először lemosom.

2013. szept. 13. 11:59
 2/6 anonim válasza:
Én már nem emlékszek pontosan, de sztem pár hét volt mire megszoktam. Én nem szoktam sminkelni, de nekem a szemész azt mondta, h először ki kell venni a lencsét és utána lemosni a sminket.
2013. szept. 13. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Kellett pár hét, amíg rögtön sikerült. Az első nap alig tudtam kivenni, utána szántam rá minimum 10-15 percet, hogy biztos meglegyen.

Smink lemosása kivétel után kell! Mert a lencsét bánthatja a sminklemosó.

2013. szept. 13. 12:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én testápolóval mosom le csukott szemmel ugye az nem tudom bántja e ha nem ér hozzá...mert ugye ugy vagyok vele mint az egyik hozzászóló hogy ha smink lemosása előtt venném ki akkor meg végighúznám a festéken a lencsét,az se jobb,főleg amíg bénázom.. :\
2013. szept. 13. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó nagyra nyisd a szemed kivételkor, és akkor nem lesz festékes a lencse. Igaz én első pár hétben csak szemceruzát használtam, hogy ne legyen festékes a lencse, amíg bénázok :D
2013. szept. 13. 14:11
 6/6 A kérdező kommentje:
:D
2013. szept. 13. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!