Észreveszitek, ha valaki kontaktlencsét visel?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy a kontaktlencséseknek valahogy olyan elgyötört a szemük. Az ismerőseimnél is ezt látom (saját magamon is), de a tévében is pl. Hajós Andráson vagy Rogán Antalon.2013. szept. 5. 22:48
1/4 anonim válasza:
Ez alapján per pillanat rólam is hihetnéd.
Egyébként igen, többnyire észreveszem. Már ha rajtam van a szemüveg.
2/4 anonim válasza:
érdekes elgondolás. esetleg teszteld. szedj össze képet tíz emberről lencsés képet és tízről aki nem lencsés. és kérj meg embereket akik nem tudják melyik melyik, hogy válasszák szét.
3/4 anonim válasza:
igen, közelről könnyen észreveszem
4/4 anonim válasza:
Én nem veszem észre, pedig néha én is használok.
A barátnőm 10 éve lencsét visel, 8 éve ismerem, de őszintén szólva még soha nem láttam a kontaktlencséje körvonalát. :D
A szeme pedig abszolút nem "elgyötört". Az enyém viszont állandóan olyan, pedig én kb. havonta 1x használok lencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!