Kontaktlencsések! Ha eddig 8.4-es görbületű lencsét hordtam, akkor elképzelhető, hogy válthatok 8.6-ra?
Ha nincs rá pénzed, maradj a szemüvegnél. Ne spórolj ezen.
Gondolom Acuvue-t hordasz, inkább hordd 3 hétig, ha bírja a szemed (Amúgy is sok helyen havi lencsének adják), de ne váltsd le csak úgy más görbületű és olcsóbb, rosszabb minőségű lencsére.
A próbalencsét pedig mindenhol ingyen kell, hogy adják, csak a folyadékot kell megvenned, esetleg vizsgálati díjat fizetned. Utána ha bevált, megfelelően passzol, minden oké a doki szerint, akkor még mindig mondhatod, hogy kösz, nem kell a féléves adag, és megrendeled olcsóbban netről.
Egyébként elsőre egy 8,6-os lencsét kaptam, nem jött be, zavart, kényelmetlen volt, azt hittem, a szemem nem szereti a lencsét. Egy évvel később 8,4-et mértek, ilyen lencsém van, és teljesen jó, semmi gondom vele. Szóval az az icipici különbség is rengeteget számít.
5-ös: Acuvue-m volt tényleg,de Ofotértben 4000-ret fizettem folyadékkal együtt. ma voltam máshol,ingyen vizsgáltak ajánlottak mást,holnap megyek a próbalencséért. havit kaptam és sokkal olcsóbban kijön,mint az Acuvue,de a görbület egyezik.
a többieknek is köszönöm a választ, találtam más márkát olcsóbban, de legalább havi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!