Kontaktlencsések! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Ofotértos nagy kontaktlencse próbán voltam, és amit kaptam lencse 8.7-görbületű,
Ami benne van az akcióba lencse,az -az egy fajta lencse ami 8.7 görbületű.Ha más lenne a görbületem, akkor is ezt kaptam volna, mert ez van benne ebben az akcióban.
Ha el fogyott ez a 3 hónapos adag, akkor rendelhetek netről 8.6-osat ? Mennyire lenne nagy különbség ? Valaki csinált már ilyet ? érezhető ?
Köszönöm a válaszokat.
Neten sokkal kedvezőbbek az árak, azért szeretnék innen.
Gond lenne-e a 8.6-os ?
2013. jún. 6. 18:17
1/1 anonim válasza:
Mivel ebből csak az a 8.7-es van, így nem tudsz belőle 8.6-osat rendelni. Más fajtát persze tudsz, de próba nélkül nem biztos hogy jó lesz neked más márka is. Találomra rendelni egy akármilyen fajtát nem éppen szerencsés dolog. Lehet csak kidobott pénz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!