Lehet bajom ha 14 évesen a kymco mocimmal a szemüvegemet szétcsesztem? Mert undorító, és nem akartam hordani?
Figyelt kérdés
csak -2 es a szemem és a doktor meg ilyet szól: Éjjel nappal kötelező hordás. mi az h kötelező? majd ő kötelez? tod mikor...
de am lehet bajom? ugye nem lehet annál rosszabb h nem fogok jól látni?
14f
2013. szept. 6. 20:52
11/22 anonim válasza:
nyuszika, remelem anyadat is husikazod...kb annyi idos lehet, mint en...de, ha olyan jol tudsz mindent, akkor minek kerdezel? mellesleg tobb, mint dupla annyi ideje van szemuvegem, mint amennyi ideje te elsz, tudok nehany dolgot a szemromlasrol sajnos....eleg sokmindent megadnek, hogy javuljon a szemem, es az enyemet nagyon meg muteni se lehet
12/22 anonim válasza:
-7/-8-nál már esélyed lesz a zöldhályogra...hiába műtik meg, akkor is.
13/22 anonim válasza:
Drága icipici husikám, te olyan sötétségben leledzel, mint a vakok világa. Pár év múlva meg is tapasztalhatod. :))
14/22 anonim válasza:
Majd ha már nem látod meg a mintás asztalterítőn az üvegpoharat, keress meg. Sok embert megtanítottam már a Braille-re meg a hosszúbotos közlekedésre...
15/22 anonim válasza:
Öröm lehet egy ilyen nagymellényű kretén szülője lenni. Megvenni neki a méregdrága szemüveget, azért, hogy később ne legyen komolyabb baja, ő meg SZÁNDÉKOSAN eltöri. Megvenni a kymco mocit, etetni, iatatni, ruházni. Mondjuk ez utóbbit bevállalnám...
16/22 anonim válasza:
Igen lehet bajod. Hogy lehetsz ennyire hülye? Műtenek de az nem mindenkinek sikerül! Van akinek rosszabb lesz a műtét után. A minuszos látásúaknak SOHA nem javul a szemük, főleg 14 éves kor után. A szemed csak romlnai fog, mert a suliban nem fogod majd látni a táblát, amit észrevesznek a tanárok, akik szolnak a szüleidnek, akik elvisznek a szemészhez!
17/22 anonim válasza:
Mi az hogy kötelez? Én magam kényszerülök rá, mert idegesít az, amikor 2 méterről nem látom tisztán a tv-t.
18/22 anonim válasza:
Nem lett volna egyszerűbb az, hogyha egyszerűen csak beteszed a szemüvegedet a tokjába, és nem hordod? Miért kell szétvágni?
19/22 anonim válasza:
Miért nem lehet a kérdéseket értékelni????
20/22 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezed? Te normális vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!