Férjemnek napok óta remeg a jobb szeme, szemhéja. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesíti szegényt. Nem órákig,csak néha pár mp-re. Még látni is lehet ahogy remeg.2009. okt. 30. 12:41
1/6 anonim válasza:
Mangézium hiány, kimerültség okozza. Nekem is és sok ismerősömnek volt már ilyen, nagyon jellemző tünet. Magne B6, Béres Magnézium+B6, stb. szedése minden esetben megszünteti a tikkelést, általában egy héten belül.
2/6 anonim válasza:
nekem az idegességtől volt ugyanez napokig, mikor kivágtak a melóból, és az albérletből is. szerintem az.
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt a héten, szerintem a kialvatlanságtól meg az idegeskedéstől
23 N
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Háááát igen,három 5 év alatti gyerkőcünk van-egyik sem szeret éjjel aludni.:( Férjemnek pedig ettől függetlenül reggel mennie kell dolgozni....
Akkor veszek magnéziumot,hátha az is segít ha már pihenni nem tud.
2009. okt. 30. 15:31
5/6 anonim válasza:
vérnyomásprobléma is lehet...szóval a magas vérnyomás is okozhatja, meg amit az előzőek írtak.
magne B6ot pedig vegyél az tényleg jó.
6/6 anonim válasza:
nekem is sokszor előfordul,apának is,szerinte a huzat /is/ okozhatja.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!