Megfogok vakulni?
Figyelt kérdés
Ma reggel ébredés után egy órával elkezdtem egyre homályosabban látni távolra, mostmár a számítógépet is nagyon homályosan látom. Szemcseppel csöpögtettem bele hátha, de semmi. Amikor kicsit elhúzom a szemem ott a könnycsatornánál mintha gennyes lenne (az a sárgás valami szerintem gennynek néz ki)
Mi lehet a probléma? Elmegyek orvoshoz, de hátha valaki másnak is volt már ilyen.
Lehet, hogy megfázott a szemem? Tegnap tüzijáték nézésnél nagyon fújt a szél, lehet hozzá köze?(kicsit mintha náthás is lennék, de tényleg csak egy kicsit) Nagyon ijesztő, félek, hogy így marad örökre, vagy valami komoly dolog áll a háttérben.
2013. aug. 21. 12:47
2/5 anonim válasza:
Amit az első írt. Nem fogsz megvakulni, de menj orvoshoz!
3/5 anonim válasza:
Így van. A doki megmondja hogy és mivel kezeld. Hamarosan nyoma se lesz, de megnézetni mindenképp nézesd meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem fáj, szóval azthittem ez nem kőtőhártya, de megyek dokihoz!! :) (most egy kicsit megnyugodtam)
2013. aug. 21. 13:27
5/5 anonim válasza:
majd fog fájni. menj el dokihoz mielőtt nagyon bedurran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!