Mitől tág mindig a pupillám? Szerintem hatalmas. Sokkal nagyobb, mint amilyennek lennie kellene. (kép lent)
Mindig ilyen nagy,és nem tudom miért.Lehet valamilyen betegség?
A látásom tökéletes,minden évben ellenőrizve van a látásom,és a legkisebb betűt is látom,úgyhogy ezt kizárhatjuk.De akkor mi lehet a baj?
Azt hittem, hogy a III. agyideg károsodása miatt lehet, de az is max egyoldalit okoz általában. Szedsz valami gyógyszert vagy szemcseppet?
Javaslom, hogy ne sztk-s orvoshoz menj, hanem valami nagynevű egyetemi prof nézzen meg, mert komolynak tűnik.
Feltéve ha nem szemészeti eredetű a problémád.
Nekem látászavaraim voltak, és egy csomó orvos azt mondta, hogy ez valamiféle elváltozás lehet az agyban (magyarán rákra gondoltak). De az MRI után kiderült az, hogy lelki okok okozták, így pszichológushoz kellett mennem, majd gyógyszert írt fel a pszichiáter és helyrejöttek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!