Minek lehet a jele ha látványosan tudom változtatni a szemszínemet?
Figyelt kérdés
normál esetben világos kék, ha elgondolkodok vagy megoldást keresek szürkés, ha koncentrálok nagyon akkor sárga, párom figyelte meg, teszteltük is több szőr fényviszonytól függetlenül mindig ugyan az az eredmény, egyedül a zöldes szín jön elő fényviszonyok hatására.2013. aug. 16. 21:18
1/1 anonim válasza:
Nekem is változik. Alapesetben zöld, de van, hogy élénk zöld, van, hogy sárgásabb-világosabb zöld, van, hogy kékes. Volt, aki egyenesen kéknek nézte, ami azért túlzás szerintem.
Nekem fáradtságtól is függ.
A világos szeműek ilyenek. Szerintem a sötét szeműeké is változna, csak abban annyi a pigment, hogy nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!