Beesett, karikás szem: lehet rajta változtatni?
- néha kávézom
- ritkán alkoholt iszom
- sokat ülök a számítógép előtt (sokszor sötétben)
- rengeteget sírok
Az első kettőt nullára tudom csökkenteni, a harmadikat picit visszafogni, a negyedik az sajnos egyelőre valószínűleg marad. Így el fognak tűnni a szemeim alól azok a sötét árkok? Vagy lehet más oka is?
Lehet. De akkor fog eltűnni, ha a harmadikat "sokat kacagok"-ra cseréled.
addig ügyelj, h ne legyne székrekedésed, és borogasd a szemed nyers reszelt krumplival!
A lelki része miatt. Míg nem lesz rendben az életed, addig legjobb a sárga korrektor a szem alatti karikákra.
Meglátszik, figyeld meg az embereket. Akinek nagy baja van, sötét felhők vannak körülötte. Szeme alatt árnyék. Nekem mindig volt. S egyszer egyenesbe jöttem , ráadásul szerelmes lettem, s 40 év után eltűnt a karika. látni a régi fotóimon , mikor volt jobb v rosszabb az életem.
Ilyen értelemben a sírás inkább hazsnál, mert megkönnyebbülsz. Arra gondoltam, hogy abánat nem tesz jót a karikáknak. Meg nem tudsz jól aludni tőle, az is baj.
Méregtelenítés azért neked is jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!