Nagyon hülye kérdés de tényleg érdekel: Meg lehet változtatni a szem fehérjének a színét?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 01:50
1/16 anonim válasza:
Betegség által megváltozhat a szem fehérje sárgára, de az már komoly betegségre utal. Májbetegség, hepatítisz, vagy epeutak elzáródása okoz ilyen problémát.
2/16 anonim válasza:
Láttam videót valami injekcióról is, amit a szemfehérjébe szúrnak (nem tudom, mennyire igazi), de sötétkék színű festékanyagot nyomtak bele... elég bizarr.
"Normális" esetben betegségtől változik el, ahogy az 1. leírta. Milyen színt szeretnél egyébként?
3/16 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik a teljesen fekete szem. tudom elég bizarr azért is írtam h hülye kérdés de teljesen korom fekete szemet szeretnék. Arra voltam kíváncsi h vmi festékanyaggal el lehet e ezt érni?
2010. febr. 17. 07:13
4/16 anonim válasza:
Manapság már mindent lehet csak pénz kell hozzá. De azért ennyire ne legyen feltűnési viszketegséged hogy ilyet csinálj.
5/16 A kérdező kommentje:
Ez nálam nem feltűnőségi viszketegség. A tetoválás sem azért csinálják egyesek. Nekem pl tetkóm nincs és nem is lesz soha de akin látok egyet nem hiszem h azért csináltatta h rá figyeljenek.
2010. febr. 19. 13:12
6/16 anonim válasza:
Létezik szemtetoválás.
7/16 anonim válasza:
Betegség által megváltozhat a szem fehérje sárgára
8/16 A kérdező kommentje:
16:21 Tökéletes segítség pontosan ilyenre gondoltam :)
2010. febr. 19. 19:41
9/16 Tutujka válasza:
Ha alkoholista leszel akkor szép sárgás lesz egy idő után.
10/16 anonim válasza:
Létezik olvastam nem régen. Szerintem hülyeség és gondolj bele hogyan néznének rád.
De ebbe nem szólhatok bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!