Mennyibe kerülne havonta a kontaktlencse?
A bal szemem:-4.25d 1.75cyl
jobb:-3.75d 1.25cyl
Egyáltalán lehet kontaktlencsém? Pár helyen olvastam hogy a cilinder miatt nem biztos hogy meg tudják csinálni
Szia!
Simán lehet! Nekem is "spéci" kell a cilinder miatt. Annyi, hogy optikában nem kapod meg egyből (nincs készleten), hanem meg kell várni míg legyártatják. :)
Az áráról nem lehet így konkrétumot állítani típusfüggő. Nekem Air Optix van, és 3 havi adag összesen (általában, folyadék nélkül) 18500 Ft- körül van. Esetemben erősebb lencse kell, mint neked, így szerintem a tiéd olcsóbb, olyan 13-15000 Ft körül lenne + ápolófolyadék.
Lehet lencséd. Kontaktlencsénél nem függ az ár a dioptriától. Webshopokban láthatsz árakat.
Neten rendelve pár ezerrel olcsóbban megkapod mint optikában.
De amikor vizsgáltak nem mondtak árakat, meg nem kaptál próbalencsét? Az a vizsgálat része lenne... vagy ezek a szemüveg adataid? Kontaktlencséből másfajta kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!