Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyibe kerülne havonta a...

Mennyibe kerülne havonta a kontaktlencse?

Figyelt kérdés

A bal szemem:-4.25d 1.75cyl

jobb:-3.75d 1.25cyl

Egyáltalán lehet kontaktlencsém? Pár helyen olvastam hogy a cilinder miatt nem biztos hogy meg tudják csinálni

2013. júl. 28. 21:41
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Simán lehet! Nekem is "spéci" kell a cilinder miatt. Annyi, hogy optikában nem kapod meg egyből (nincs készleten), hanem meg kell várni míg legyártatják. :)

Az áráról nem lehet így konkrétumot állítani típusfüggő. Nekem Air Optix van, és 3 havi adag összesen (általában, folyadék nélkül) 18500 Ft- körül van. Esetemben erősebb lencse kell, mint neked, így szerintem a tiéd olcsóbb, olyan 13-15000 Ft körül lenne + ápolófolyadék.

2013. júl. 28. 23:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem és köszi a választ!
2013. júl. 29. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet lencséd. Kontaktlencsénél nem függ az ár a dioptriától. Webshopokban láthatsz árakat.

Neten rendelve pár ezerrel olcsóbban megkapod mint optikában.

De amikor vizsgáltak nem mondtak árakat, meg nem kaptál próbalencsét? Az a vizsgálat része lenne... vagy ezek a szemüveg adataid? Kontaktlencséből másfajta kell.

2013. júl. 30. 00:10
 4/5 A kérdező kommentje:
jelenleg szemüveget hordok de a biciklizés miatt be kellene szereznem egy nap és védőszemüveget és azok a fajták amikbe lehet rakni még dioptriás lencsét is már nagyon 20ezer felé hajlanak. De ha tényleg ennyibe kerül akkor inkább azt veszek és nem kell cserélgetni
2013. júl. 30. 07:57
 5/5 anonim ***** válasza:
először menj el optikába, és ott kapsz próbalencsét. amikor már megszoktad, akkor az interneten megrendelheted olcsóbban valószínűleg :) nekem is tórikus kontaktlencse kell, úgy van ahogy az első válaszoló írta, várni kell, nincs készleten :)
2013. júl. 30. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!