Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Melyik a legjobb kontaktlencse...

Melyik a legjobb kontaktlencse folyadék érzékenyebb szemre?

Figyelt kérdés
Régen bármelyik jó volt, de pár év kihagyás után megint van lencsém, de sokszor kiszárad a szemem, az optikus szerint nem a lencsével van gond.

2013. júl. 23. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a sötétkék RENU-t használom, nekem bevált.
2013. júl. 23. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobb eddig a rossmannos Best View volt, de mostanság nem láttam a boltokban. Az optikában kaphatók nem nagyon váltak be. Érzékeny a szemem nagyon.
2013. júl. 24. 09:59
 3/3 anonim ***** válasza:

AoSept. Viszont nem mindegy, hogy érzékeny a szemed, vagy száraz. Én elmennék máshoz is megnézetni a helyedben, könnyen lehet, hogy a könnyed összetételével van gond, nem is úszik a lencse szépen a felületén, és egyáltalán nem is hordhatsz lencsét.

Az sem mindegy, mennyi folyadékot iszol egy nap, milyen környezetben dolgozol, mennyit ülsz gép, tévé előtt.

Használj műkönnyet.

Ja és az sem mindegy, milyen lencséhez milyen folyadék passzol, lehet egy másik lencse és folyadék kombinációval semmi gondod nem lenne.

2013. júl. 31. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!