Hirtelen rosszul látás?
Olyan problémám van , hogy van mikor egyszer csak hirtelen elkezdek rosszul látni. Olyan mint amikor vmi erős fénnyel belevilágítanak a szemebe és utána nem lát jól az ember , és lát ilyen fénypontot. Ez eddig 3x fordult elő velem (a legelső kb. 1,5 éve volt) tehát nem gyakori , de azért elég ijesztő tud lenni. Egyébként első alkalom az akkor volt , amikor jöttem haza suliból busszal és az ablak mellé ültem , ahol oldalról a szemembe világított a nap. Mikor hazaértem elkezdtem rosszul látni meg megfájdult a fejem és kb. csak 2 óra múlva múlt el. Aztán a további 2 alaklom az pedig , akkor volt mikor számítógépeztem és egyszer csak elkezdődött. Tehát szerintem vmi köze lehet az erős fényhez. Valakinek van ezzel kapcsolatban vmi tapasztalata vagy tudja mi lehet ez ? Még annyi,hogy fejfájás is mindig társul hozzá , és viszonylag hirtelen szűnik meg.
Köszönöm a válaszokat !
Köszönöm , sokat segítettél ! Igen ez lesz az valószínűleg , ez a szikralátás. Utána is olvastam , hogy okozhatja pl. stressz is , szerintem az utolsó attól volt , az első meg biztosan a fénytől , mert ott tényleg zavar is , hogy oda sütött a nap. A szemészet meg amúgy is érik , mert a bal szemem rosszabb mint a jobb.. Kösz még
egyszer !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!