Van olyan szemüveg, amely ront a látáson?
Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy idáig nem volt soha szemüvegem,de most szemüveges lettem mert az orvos ugy itélte meg hogy távolra rosszul láttok,és szemüveg nélkül nem vizsgázhatok le forgalmibol.
A szemorvos fel irt nekem egy : -2.5
És egy : -3.0
Szemüveg lencséket. Ahogy fel vettem szemüveget látható volt.hogy mennyire jobban láttok.
De a probléma az lenne hogy amikor levettem akkor meg olyan homályosan láttam csak hogy elképzelhetetlen. Mintha akár elveszitettem volna az eddigi normális közel látásomat is.
Csak én nem szoktam hozzá még a szemüveghez vagy van olyan szemüveg ami valamilyen mértékben rontsa az ember szemét?
2013. júl. 22. 13:15
1/1 anonim válasza:
Nos, gondolom a szemész megvizsgált, te is jelezted neki, hogy mikor jó a lencse, azaz melyikkel látsz faján. Am igen, a nem megfelelő ront rajta, de! Nem vagy hozzászokva, akkor a jó használata után is fura, mert a szem igazodik a lencséhez, ha leveszed akkor lehet rossz, vagy fordítva, felvételkor. Valaki nem nagyon bírja. Okozhat szem, fejfájást. Ha mégsem korrekt nálad valami, akkor a szemészetre jelentkezz be, vizsgáljon meg akár más is. Hosszútávon a szar szemüveg károsabb mintha nem is használnál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!